Om hundefrisøren

Lad din hundeviden vokse

Hvem er jeg og hvad er min baggrund for at blive din hunds frisør og give gode råd

Følg salonen på Facebook Klik her

Mit navn er Louise Kondrup, jeg er født i 1988 og opvokset i Måre, hvor salonen også har til huse.

Jeg har altid vidst at jeg ville arbejde med dyr, så jeg er både dyrepasser og hundefrisør 

Dyrepasser uddannelsen tog jeg fra 2005-2009, det var en meget spændende uddannelse, og jeg har taget rigtig meget viden med mig derfra.

I slutningen af 2009 fik jeg muligheden for at starte på uddannelsen til hundefrisør og intet var mere oplagt, da hunde altid har været mit absolutte yndlings dyr og det mest fascinerende dyr i min optik. Hunde er også den art jeg primært har arbejdet med, under min uddannelse til dyrepasser, hvor vi arbejdede meget med træning, adfærdsforsøg, adfærds-og velfærdsforbedringer, daglig pasning og pleje.

Min hundefrisør uddannelse har jeg taget gennem den førende brancheforening i faget, Landsforeningen for hundesoignering (LHS) det er en 3 årig uddannelse, der foregår som mesterlære, med kurser og eksamener fordelt over alle 3 år.

Hvis du vil læse mere om uddannelsen   KLIKHER

Jeg har blandt andre kurser i førstehjælp til hund, anatomisk korrekt håndtering af hunde, hundepsykologi, adfærd, sygdomslære og ernæring

Jeg har stået i lære i Nyborg på Fyn, hos Karin Knudsen i Karins-Trimmesalon. Det er en moderne salon, med alle de nyeste og mest ergonomiske redskaber. Dette har bla. lært mig om vigtigheden af ergonomiske borde og badekar, der både er til gavn for hundene og for mig selv.

Karin har også et lille opdræt af hunderacen shih-tzu, så for denne race har jeg et blødt punkt. Og igennem tiden er mit speciale også blevet de mange langhårsracer.

Efter endt uddannelse har jeg arbejdet hos Salon Beethoven i Kolding og hos Troldeskov’s hundesalon i Svendborg. Jeg har også haft egen salon i Kgs. Lyngby på sjælland. Det var en dejlig hundesalon med søde kunder. Men jeg måtte hjem til Fyn igen, til min familie hvor minihunni er åbnet i 2016

Jeg har igennem de sidste 15 år udviklet min viden til hvor den er i dag, og nydt godt af de erfaringer jeg har gjort mig sammen med alle de forskellige hundefrisører jeg har arbejdet sammen med, igennem tiden. tak for jer

Jeg har valgt jobbet som hundefrisør frem for dyrepasser, da jeg føler at jeg her kan gøre en forskel for den enkelte hund, såvel som menneske. Som frisør får jeg også lov til at bruge min kreative og æstetiske sans og jeg kan være med til at give mennesker og hunde en lettere hverdag, med hensyn til pelsplejen og derved være med til at forbedre hundens velvære. Det er noget der betyder rigtig meget for mig, da hunde og mennesker der har det godt, gør mig glad og varm indeni.

Jeg går meget op i at hundene har det godt og føler sig trygge, når jeg har dem hos mig på salonen. Gamle hunde eller hunde der har fysiske skavanker er også velkomne og jeg er uddannet til at tage mig rigtig godt af dem og vise hensyn.

Jeg glæder mig meget til at møde dig og din hund.

Mange hilsner Louise Kondrup